Aperitive

Aperitive si preparate reci la restaurant pizzerie Havana Cluj, o mancare rapida dar savuroasa. Pizzeria face livrari la domiciliu in Cluj Napoca la toate preparatele din meniul de restaurant cat si din meniul de pizza.

Restaurant Cluj Mic dejun bruschetele cu sunca

Bruschete cu sunca

Alegeti o gustare pe cinste din meniul de la restaurant Havana care sa va tina de foame, dar sa fie si o manacare sanatoasa. O optiune potrivita sunt bruschetele cu sunca, rosii si mozzarela pe care le puteti comanda si la birou sau acasa.

»Comanda Bruschete cu sunca Pret :8.50 Ron
Restaurant Aperitiv Bruschete cu rosii cluj

Bruschete cu rosii

In categoria de aperitive de la restaurant Havana din centru Cluj si-au gasit un loc bine stabilit si cunoscutele bruschete cu rosii.
Bruschete cu rosii sanatoase, o gustare mereu pe gustul tuturor, pentru care nu trebuie sa asteptati mai mult de 1 minut la Havana Cluj pizzerie si restaurant.

»Comanda Bruschete cu rosii Pret :7.00 Ron
Prosciutto con melone Cluj Napoca

Prosciuto con Melone

Prosciuto con Melone este un preparat exotic, o adevarata delicatesa pe care o puteti comanada chiar si acasa prin serviciul de livrari la domiciliu de la Havana Cluj.

»Comanda Prosciuto con Melone Pret :12.00 Ron
Bruschete cu ton CLuj Napoca

Bruschete cu ton

Bruschete cu ton ce pot fi servite ca aperitiv sau de ce nu ca gustare in orice perioada a zilei. Restaurant si pizzerie Havana face si livrari la domiciliu, poti comnada orice chiar si bruschete cu ton.

»Comanda Bruschete cu ton Pret :8.50 Ron
Bruschete cu somon cluj napoca restaurant

Bruschete cu somon

Un aperitiv sanatos, satios si rapid : bruschete cu somon de la Havana restaurant si catering Cluj Napoca. O portie de bruschete cu somon o alegere excelenta din meniul de aperitive din pizzerie sau catering Havana.

»Comanda Bruschete cu somon Pret :12.50 Ron
Bruschete prosciuto crudo restaurant Cluj Napoca

Bruschete cu Prosciuto Crudo

O gustare intr-adevar delicioasa si usoara: Bruschete cu Prosciuto Crudo, aceasta este parerea celor care au mancat deja acest aperitiv gustos din restaurantul Havana

»Comanda Bruschete cu Prosciuto Crudo Pret :8.50 Ron
Bruschete cu salam aperitive catering  cluj

Bruschete cu Salam

Bruschete cu salam una din variatele  sortimente  de bruschete pe care le gasiti in meniul de livrari la domiciliu in Cluj dar si in restaurant Havana. O gustare usoara si satioasa precum Bruschete cu salam, oferita de Havana Restaurant Cluj

»Comanda Bruschete cu Salam Pret :8.50 Ron
 

© 2015 Aperitive restaurant Cluj Napoca comenzi.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft