Ciorbe si Supe Creme

Havana Cluj va invita la ciorba sau o supa crema calda in restaurant sau la domiciliu Cluj. Ciorbe si supe creme proaspete si alte preparate din restaurant&pizzerie care vor ajunge pe masa dumneavoastra in restaurant sau acasa daca faceti comanda pentru livrari la domiciliu in Cluj.

Crema de ciuperci supe restaurant cluj

Crema de ciuperci

Crema de ciuperci de la Havana este una dintre cele mai apreciate supe creme din Cluj.  Experienta si daruirea bucatarilor au transformata aceasta supa crema de ciuperci intr-un deliciu culinar. 

»Comanda Crema de ciuperci Pret :9.00 Ron
Restaurant Cluj Napoca  ciorba de ceapa frantuzeasca

Supa de ceapa

Supa de ceapa dupa reteta frantuzeasca atent aleasa de restaurant pizzerie Havana Cluj. O supa de ceapa deja foarte cunoscuta printre clientii nostri  pe care o poti comanda si la domiciliu in Cluj Napoca.

»Comanda Supa de ceapa Pret :9.50 Ron
Restaurant minestrone supa legume

Minestrone

Minestrone este varianta de supa de legume mai groasa inspirata din retete traditionale italienesti. O supa de legume sanatosa potrivita pentru orice si la orice moment din zi. Restaurant Cluj si Catering Havana recomanda sa savurati minestrone, chiar si de acasa sau la birou, pentru a va incarca corpul de vitamine si minerale.

»Comanda Minestrone Pret :6.00 Ron
Ciorba Taraneasca de Vacuta Restaurant Cluj Napoca

Ciorba vacuta

Ciorba de vacuta-  o adevarata placere de a manca de la restaurant sau delivery Havana Cluj . Exista si posibilitatea de a comanda ciorba taraneasca de vacuta sau alta mancare acasa prin comenzi telefonice sau online de la Havana.

»Comanda Ciorba vacuta Pret :10.00 Ron
Supa crema broccoli Cluj Napoca restaurant

Crema de broccoli

Crema de brocoli- o supa crema consistenta si gustosa  pe care o poti  comanda la domiciliu sau in ambianta unica a restaurantului Havana.  Crema de broccoli are  ingrediente care  transforma supa crema intr-o masa care iti va tine de foame pentru o buna parte a zilei.

»Comanda Crema de broccoli Pret :9.00 Ron
restaurant Cluj Crema de rosii supa

Crema de rosii

Crema de rosii intra in categoria de supe creme din oferta de restaurant Havana insa se poate face comanda si la domiciliu in Cluj. Pe cat este de simpla supa crema de rosii pe atat este de buna, plus este foarte sanatoasa.

»Comanda Crema de rosii Pret :8.00 Ron
 

© 2015 Comanda ciorbe si supe creme la domiciliu Cluj.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft