Comanda la Domiciliu

Taguri : Club Havana Cluj, Comanda Pizza, Piata Mihai Viteazul,

Comanda la domiciliu Pizza Cluj Napoca

Restaurantul Havana  din inima Clujului  se mandreste cu un  personal calificat cu experienta in prepararea mancarurilor precum si in servirea specializata a clientilor. Va puteti convinge de acest lucru vizitandu-ne in Piata Mihai Viteazul deasupra Complexului Leu si profitand de ambianta  romantica dar si de privelistea oferita de pozitionarea restaurantului “desaupra Clujului
Stim prea bine ca obligatiile presante ale vietii de zi cu zi va impiedica adesea sa petreceti prea mult timp in bucatarie. Solutia noastra este simpla: comanda online mancare si livrare la domiciliu rapida. Un meniu variat de restaurant si pizzerie, incluzand ciorbe,  preparate din carne, salate sau pizza buna poate fi acum la indemana dumneavoastra, prin serviciul de comanda si livrare la domiciliu oferit noi. Restaurantul Havana va sta la dispozitie printr-o simpla comanda telefonica, sau prin comanda online, asigurandu-va astfel livrare de mancare de restaurant si pizza in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii de igiena. Pentru solicitari mai mari de 30 RON oferim livrare gratuita la domiciliu, in fiecare zi intre orele 12 si 22.
Ocaziile speciale, o seara in familie sau pur si simplu o zi in care timpul va este limitat vor avea o nota de optimism si o cu totul alta savoare daca incercati preparatele din carne,  salatele sau pizza gustoasa marca Havana. Cu o simpla comanda online de mancare, preluata imediat de personalul nostru prompt, va asigurati o masa pe cinste in cel mai scurt timp; in plus puteti profita de ofertele noastre speciale pentru pizza si alte preparate.
Serviciul de livrare la domiciliu se adreseaza tuturor clujenilor, acesta include atat livrare de pizza si alte mancaruri cat si meniuri speciale de catering pentru evenimente bussines sau festive. De asemenea avem oferte de livrari pizza pentru gradinite, petreceri pentru copii sau  servicii de catering pentru firme si diferite evenimente in Cluj Napoca.


Comenzi la domiciliu Cluj

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 3 + 5
 

© 2015. Comenzi la domiciliu Cluj

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft