Comenzi mancare Cluj Napoca

Comenzi de mancare online in Cluj Napoca cat si catering si livrari la domiciliu

Card Dicount Companie


Restaurantul Havana ofera companiilor un card de reducere, oferte promotionale si cu siguranta cele mai alese preparate culinare. Un randament bun la locul de munca trebuie rasplatit cu o mancare pe cinste si o servire rapida.

» Solicita cardul de reducere pentru compania ta!


Card STUDCARD cluj napoca reduceri comenzi


Reducere de 20% pentru posesorii de studcard din Cluj Napoca in restaurant Havana atat pentru comenzile la bar cat si la comenzile de mancare de la bucatarie. Va asteptam

» Reduceri StudCard


Cafea gratis restaurant cluj napoc


Restaurant Havana din Cluj Napoca oferta in fiecare zi de luni pana vineri o cafea expresso gratis pentru toti cei care ne viziteaza. Oferta este disponibila intre orele 10-12.

» Gratis la Cafea


Concert Muzica Live restaurant Havana Cluj


In fiecare joi seara de la orele 21 restaurant club Havana te invita la un concert de muzica live pentru o seara exelenta singur, cu partenera sau cu prietenii tai. Te asteptam la concert si muzica retro!

» Concert Muzica Live


Karaoke Party Cluj Napoca Eveniment


Un adevarat Show Karaoke miercuri seara la Havana,  o seara cu premii, melodii foarte cunoscute, prietenii si putin curaj. Este sansa voastra de a va demonstra talentul si curajul de a canta alaturi de noi.

» Show Karaoke- Miercuri


Halloween Party Cluj Napoca


In data de 30 octombrie restaurant Havana va asteapta costumati dupa preferinte pentru cea mai tare ptrecere de halloween party la care ati participat vreodata. Bloody Mary va asteapta cu oferta serii!

» Sambata 30 octombrie - Halloween Party


Catering evenimente festive cluj Napoca


Restaurant Havana ofera servicii complete pentri organizare evnimente festive in Cluj Napoca: nunti, banchete , botezuri, petreceri private atat in timpul zilei cat si petreceri si evenimente festive nocturne

» Catering evenimente festive Cluj


Catering restaurant Cluj Napoca Havana


Cu o experienta de peste 100 de evenimente festive de catering care au fost organizate de echipa Havana in Cluj Napoca va oferim servicii de cea mai inalta calitate pentru a profita din plin de momentele speciale pe care le aniversati.

» Servicii de catering Havana Cluj Napoca


Livrari rapide la domiciliu Cluj Napoca


Pentru o seara speciala in familie restaurant pizzerie Havana ofera livrari rapide la domiciliu pizza si mancare restaurant cat si pentru evenimente business sau catering firme

» Livrari la domiciliu rapide


Comanda la domiciliu pizza cluj


Pizzeria Havana - un loc unde cu siguranta nu vei uita ca ai mancat una dintre cele mai bune pizza din Cluj. Si mai mult decat atat pizza noastra iti poate veni acasa printr-o simpla comanda online!

» Pizza Cluj Napoca


Pizza buna la restaurant Havana


Restaurant Havana doreste sa ofere tuturor clientilor sai cea mai buna pizza din cluj, atat in local cat si la livrari la domiciliu si in acest sens ne asiguram in fiecare zi ca folosim cele mai bune ingrediente.

» Cea mai buna pizza din Cluj


 

© © 2015 catering cluj napoca, articole Mancare Cluj.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft