Livrari la domiciliu rapide

Taguri : Comanda Pizza, Mancare Cluj, Mancare italieneasca,

Livrare rapida pizza la domiciliu Cluj Napoca

Pentru restaurantul pizzerie Havana - un nume de marca pe piata culinara a orasului Cluj Napoca, nimic nu este prea greu pentru a aduce multumire si bucurie clientilor sai.
Puteti savura o pizza cu adevarat buna, preparata din cele mai alese ingrediente, in localul nostru din inima Clujului in piata Mihai Viteazul, insa puteti la fel de bine sa degustati o mancare de restaurant sau pizzerie chiar in caldura caminului dumneavoastra, fara a fi nevoie in acest scop sa mai treceti prin chinuri prelungite in fata cratitei sau a aragazului. Orice produs din meniul de pizzerie si restaurant pe care vi-l punem la dispozitie, pentru mic dejun, pranz sau cina, va este acum accesibil prin livrare in orice zona din Cluj Napoca.
Pentru a pastra o relatie directa si satisfacatoare cu clientii, restaurantul Havana ofera masini in buna stare de functionare, cu soferi experimentati, pentru livrare de pizza rapid acasa. Din oferta noastra, va sugeram calduros pizza specialitatea casei, preparate pentru care bucatarii si-au dat toata silinta sa-i confere un gust si o personalitate deosebita. Pentru o comanda mai mare de 30 de RON, asiguram livrare gratuita de pizza la domiciliu, cu toata promptitudinea, astfel incat dumneavoastra sa va parvina o pizza calda, ca si cum tocmai ar fi fost scoasa din cuptor. Ocupati-va asadar linistiti de treburile dumneavoastra, priviti-va filmul sau meciul la televizor, iar curierii nostri se vor ocupa de livrarea de pizza rapid acasa.
O comunicare eficienta cu clientii, un raspuns prompt, o servire ireprosabila, un personal instruit – acestea si multe alte calitati construiesc marca de renume Havana.


Livrari la domiciliu pizza si mancare

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 4 + 9
 

© 2015. Livrari la domiciliu pizza si mancare

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft