Cum este mai bine sa fac comanda: online sau telefonic?

Taguri : Comanda Pizza, Mancare de post, Mancare italieneasca,

Cum imi recomandati sa fac comanda pentru mancare si pizza cu livrare la domiciliu ? Comanda online sau este mai bine sa fac o comanda telefonica unde sa specific fiecare produs pe care doresc sa il comand? Mentionez ca in firma noastra comandam de mancare aproape in fiecare zi si am dori sa stim cum este cel mai comod.


Intrebare de la Andreea M.

Sistemul de comanda la domiciliu Havana include atat comanda online prin intermediul siteului restaurant-cluj.ro si a magazinului online cat si prin telefon. Indiferent ca alegeti comanda de mancare online sau telefonica, comanda dumneavoastra va fi procesata la fel de repede si la fel de prompt. Avantajul comenzii online este acela ca economisiti credite la telefon, deoarece unul dintre operatorii de comenzi online de la Havana va va suna in maxim 5 minte pentru confirmarea comenzii Dumneavoastra. Este important sa aveti datele de comanda scrise corect, in special numarul de telefon pentru face confirmarea comenzii pe care doriti sa o faceti.
adauga o intrebare despre restaurant

Comentarii despre Cum este mai bine sa fac comanda: online sau telefonic?

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 5 + 1
 

© 2015. Raspuns la intrebare Cum este mai bine sa fac comanda: online sau telefonic? comenzi mancare cluj.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft