Desert

Un desert bun la sfasitul unei mese sau pur si simplu un desert langa alt desert pentru a va indulcii il puteti servi la Havana in restaurant si pizzerie Cluj, sau de ce nu il puteti comanda acasa.In categoria de deserturi intra minunatii papanasi cu gem, clatite cu diferite umpulturi, diferite prajituri, inghetata etc. La Havana gasiti mereu "ceva bun"!

Cluj Napoca Papanasi cu gem si smantana

Papanasi cu gem si smantana

Papanasi cu gem si smantana un desert faimos in Cluj care se regaseste si in meniul de restaurant si  catering de la Havana Pizzerie Restaurant Cluj Napoca. Comandati odata papanasi cu gem si smantana de la restaurant Havana si cu siguranta va urma si a doua comanda de papanasi.

»Comanda Papanasi cu gem si smantana Pret :15.00 Ron
Clatite cu gem si ciocolata restaurant cluj napoca desert

Clatite cu gem / Clatite cu Ciocolata

Clatite cu gem sau clatite cu ciocolata vestite in centru Clujului si mai ales in Piata Mihai la restaurant Havana. O portie buna de clatite de la Havana restaurant Cluj este un desert excelent chiar si pentru cei mai pretentiosi.

»Comanda Clatite cu gem / Clatite cu Ciocolata Pret :6.00 Ron
restaurant Clatite cu branza desert

Clatite cu Branza si Stafide

Meniul de livrare la domiciliu in Cluj are o gama variata de deserturi, chiar si la clatite poti alege, una din optiunile de clatite sunt clatitele cu branza  dulce si stafide. Clatite cu branza si stafide un desert pe cinste la restaurant Cluj Havana.

»Comanda Clatite cu Branza si Stafide Pret :7.00 Ron
banana split desert cluj

Banana Split

Banana Split cu inghetata un desert consistent si delicios pe care il gasiti in centru Cluj Napoca la restaurant Havana sau puteti comanda acasa un desert dulce si bun precum banana split.

»Comanda Banana Split Pret :13.00 Ron
Prajitura Cluj Napoca Desert Cheese Cake

Cheese Cake

Un desert bun face cat trei fripturi, la  restaurant Havana Cluj, bucatarii au creat un Cheese Cake pe cinste care a ramas in mintea celor care a gustat macar odata acest desert. Va recomandam cu incredere Cheese Cake marca Havana, plus aveti posibilitatea sa il comandadti acasa in Cluj.

 

»Comanda Cheese Cake Pret :13.50 Ron
Mere cu scortisoara desert Cluj

Mere cu scortisoara

Mere cu scortisoara se pregateste foarte des in bucataria Havana, este un desert care a fost si continua sa fie unul din deserturile preferate ale clientilor din pizzerie si restaurant Havana Cluj. Mere cu scortisoara este la dispozitia si celor care doresc sa comande mancare acasa in Cluj.

»Comanda Mere cu scortisoara Pret :4.00 Ron
Salata de fructe cu ananas mere si banane

Salata de fructe asortata

Ce poate fi mai bun decat o salata de fructe asortata marca Havana. Un desert sanatos, satisos si foarte bun, precum salata de fructe se poate comanda si acasa in Cluj.

»Comanda Salata de fructe asortata Pret :8.00 Ron
 

© 2015 Comanda deserturi delicioase la domiciliu in Cluj.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft