8 MARTIE - Eveniment

Taguri : Club Havana Cluj, Comanda Pizza, Mancare Sanatoasa,

Petrecere 8 Martie Restaurant Havana

Trebuie sa recunoastem ca 8 Martie este un adevarat eveniment in viata fiecaruia dintre noi indiferent de gen, trebuie sa sarbatorim cum se cuvine Ziua Femeii si totodata Ziua Mamei. Special in acest scop, la Havana femeile au intaietate de 8 Martie, am organizat un eveniment special dedicat femeilor si celor dragi lor.
Pentru o zi relaxanta si vesela am organizat o petrecere de dragul femeilor. Toata echipa Clubului Havana a fost pusa la treaba: Dj-ul stie ca trebuie sa ridice lumea de la mese, cu muzica buna, bucatarii se intrec in specialitati culinare, barmanii sunt pregatiti cu cele mai exotice cocktailuri si bauturi , ospatarii va asteapta pentru a va demonstra ca sunt cele mai bune gazde. Asadar avand toate acestea intr-un restaurant din centru care va ridica deasupra Clujului, intr-o atmosfera romantica si cu o priveliste desafarsita este imposibil sa rezistati ofertei.
Ei bine daca inca mai aveti o urma de indoiala, va mai surprindem cu oferte peste oferte care va vor face sa nu regretati aceasta petrecere dedicata femeilor noastre dragi si iubite.


Party de 8 Martie in Cluj

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 4 + 1
 

© 2015. Party de 8 Martie in Cluj

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft