Bal Venetian la Cluj

Taguri : Bal Mascat, Comanda Pizza, Mancare italieneasca,

Bal Venetian cu premii in restaurant Havana

Nu ii putem lasa pe venetieni sa aiba parte de atat distractie, iar noi sa fim mereu prinsi in stresul cotidian, trebuie neaparat sa le fim alaturi. Daca este mai dificil sa facem o vizita pana in Venetia, Clubul Havana aduce Venetia in Cluj, plus va da ocazia de a castiga o excursie de doua persoane la Venetia.
Restaurant Havana isi costumeaza sala  si echipa in stil venetian, putand astfel ca in data de 5 martie sa va intampinam cu bautura specifica si o atmosfera venetiana. Datoria dumneavoastra este sa ne convingeti ca veniti din milocul Carnavalului Venetian, cu cea mai reusita costumatie. Cel mai creativ si frumos costum va fi premiat cu excursia la Venetia.
Asta nu e tot! Nu e suficient doar un costum pentru a crea un adevarat Bal Venetian la Cluj, trebuie sa si dansam, dar nu oricum. Vom invata cu totii cativa pasi de dans impreuna cu un coregraf pentru a fi cu adevarat la inaltime.
Acest eveniment special se va desfasura in data de 5 martie, in atmosfera unica a restaurantului Havana.
Intrarea se va face pe baza de invitatie in valoare de 20 lei. Pentru detalii va stam la dispozitie!


Bal Venetian cu premii in Cluj

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 1 + 8
 

© 2015. Bal Venetian cu premii in Cluj

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft