Evenimente periodice si Evenimente speciale

Taguri : Atmosfera Romantica, Club Havana Cluj, Concert Muzica Live,

Evenimente restaurant Cluj Napoca

Nu are cum sa treaca o zi speciala din viata noastra fara a fi tratata cum se cuvine la Clubul Havana. De fapt nu este nevoie sa fie sarbatoare pentru a ne bucura de fiecare clipa impreuna cu cei dragi; in acest sens la Havana Cluj se organizeaza evenimente peste evenimente, petreceri care mai de care mai deosebite.
Evenimentele si party-urile se tin lant in centrul Clujului la Havana, chiar daca pentru dumneavoastra o simpla zi de joi nu este speciala, la noi va fi cu siguranta. Desfasuram evenimente periodice in diferite zile ale saptamanii, petreceri tematice, seri de dans, muzica live insotite de mancaruri alese, pizza si bauturi care va vor incanta simturile.
Daca lucrurile stau asa pentru zilele mai putin importante va imaginati ca 8 Martie, Valentine’s Day, si multe alte sarbatori se transforma in adevarate evenimente speciale si party-uri.
Avem mediul perfect pentru cei care doresc sa scape de agitatia si stresul zilnic al Clujului, restaurantul Havana este locul ideal unde sa te relaxezi si sa te simti bine. Sus la etajul 7 al parkingului Leul, in incinta si atmosfera calda a restaurantului Havana, veti intalni numai prietenie, caldura si multa voie buna.


Evenimente in restaurant Havana

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 1 + 4
 

© 2015. Evenimente in restaurant Havana

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft