Cariere si locuri de munca

Taguri : Atmosfera Romantica, Comanda Pizza,

Cariere si locuri de munca Cluj Napoca

In cadrul restaurantului Havana din Cluj Napoca, satisfactia clientilor este principala noastra preocupare. Renumele unui restaurant din centrul Clujului se cere mentinut nu numai prin calitatea deosebita a preparatelor, ci si prin profesionalismul si daruirea personalului activ. Clientii nostri revin cu placere deoarece  sunt serviti cu grija, promptitudine si eficienta, altfel spus, sunt convinsi ca se afla pe maini bune. Conducerea restaurantului se concentreaza, in acest scop, pe formarea unei echipe tinere si dinamice, atat pentru ospatarii de restaurant, cat si in cazul bucatrilor si pizzerilor cu experienta.
Restaurantul Havana  prin pozitia sa ultracentrala si multitudinea de activitati precum evenimente, party-uri, servicii de catering etc, poate fi o solutie excelenta de loc de munca. Daca la acestea adaugati si aspectul, deloc neglijabil, al retributiei financiare avantajoase, va veti gandi de doua ori inainte sa aplicati pentru o alta slujba, in cazul in care va incadrati in profilul conturat mai sus.
Ambianta unui restaurant este data atat de amenajarea interioara a localului insa si de personalul acelui restaurant. O echipa tanara si dinamica, un personal calificat si instruit de persoane optimiste si comunicative reprezinta cheia succesului in acest sens. Clientii trebuie sa se simta in largul lor si sa-si doreasca sa revina cat mai des. Daca sunteti optimisti, harnici si va place sa interactionati cu lumea, nu ezitati sa ne contactati la sediul din Piata Mihai Viteazul pentru o eventuala angajare. Suntem in continuare in cautarea unor buni ospatari sau a unor  bucatari cu experienta. Ocazia de a lucra la un restaurant in centrul Clujului, si inca la unul de renume, poate fi chiar sansa de la care sa porniti in viata.


Angajari Restaurant Cluj Napoca

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 4 + 5
 

© 2015.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft