Preparate din carne de pui

Preparate din carne de pui mancare pe baza de carne de pui dupa retete speciale la restaurant pizzerie Havana Cluj Napoca. Pizza cu pui, salate cu pui, paste cu pui, pui la gratar si multe alte preparate pe baza de carne de pui.Livrari la domiciliu pizza si mancare calda din meniul de la restaurant pizzerie Cluj Havana.

Piept de pui gratinat restaurant delivery

Piept de pui gratinat

Piept de pui gratinat cu unt, ciuperci si smantana -o mancare sanatoasa, pentru care trebuie sa asteptati doar cateva  minute daca  serviti pe la restaurant Havana  sau puteti comanda de la restaurant Havana mancare acasa in Cluj, iar in cel mai scurt timp va veti bucura de savoarea inegalabila a preparatelor noastre.

 

»Comanda Piept de pui gratinat Pret :15.00 Ron
Restaurant Cluj Sandwich Toast cu Pui

Toast cu Pui

Sandwich Toast cu Pui este o alegere perfect pentr o gustare sanatoasa care sa va tina de foame. La restaurant pizzerie Havana sau prin catering Cluj puteti comanda chiar si la birou sau acasa  sandwich Toast cu Pui si alte preparate de pui la un pret competitiv. 

»Comanda Toast cu Pui Pret :7.50 Ron
Piept de pui Havana in aluat de cartofi

Piept de pui Havana in aluat de cartofi

Creativitatea si experienta bucatarilor au dus la realizarea unor mancaruri pe care numai in restaurant Havana le puteti degusta sau prin comenzi si livrari la domiciliu in Cluj . Piept de pui Havana in aluat de cartofi este o specialitate marca Havana  pe care va recomandam sa nu o ratati.

»Comanda Piept de pui Havana in aluat de cartofi Pret :14.00 Ron
Piept de pui Napoletan restaurant Cluj Napoca

Piept de pui Napoletan

Orice restaurant care se respecta are in meniu preparate inovative si gustoase precum Piept de pui Napoletan. La restaurant Havana Cluj Napoca experienta bucatorilor is spune cuvantul, ei transforma orice preparat in specialitati culinare pe care le puteti comanda online acasa.

»Comanda Piept de pui Napoletan Pret :15.00 Ron
Cluj Napoca restaurant mancare piept pui

Sacheti di pollo

Sacheti di pollo  este o mancare unica in meniul de catering si restaurant Cluj Havana, care a facut senzatie in randul clientilor. Promitem ca nu veti regreta daca incercati acest preparat cu piept de p[ui , cascaval si bacon, puteti sa il comandati acasa in Cluj sau in restaurant.

»Comanda Sacheti di pollo Pret :13.00 Ron
 

© 2015 Comanda preparate din carne de pui la domiciliu Cluj.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft