Preparate din carne de vita

Preparate din carne de vita mancare pe baza de carne de vita dupa retete speciale la restaurant pizzerie Havana Cluj Napoca. Livrari la domiciliu pizza si alte preparate cu carne de vita precum ciorva de vacuta, muschi de vita cu sos de piper si multe alte mancaruri bune din meniul de la restaurant Havana.

Muschi de vita la Gratar

Muschi de vita la gratar cu sos de piper

Muschi de vita la  gratar suculent si fraged alaturi de un sos de piper  este unul din secretele bucatarilor de la restaurant Havana din centru Cluj Napoca. Nu are rost sa mai gatiti acasa cand puteti comanda rapid si ieftin de la restaurant Havana muschi de vita la grill si nenumarate feluri de mancare si pizza gustoase.

»Comanda Muschi de vita la gratar cu sos de piper Pret :50.00 Ron
Restaurant Cluj Pulpa de vita in sos

Pulpa de vita cu sos de ton

Ca orice restaurant care se respecta si  Havana are in meniu preparate din carne de vita. Pulpa de vita in sos de ton pe care il puteti servi cu sau fara garitura in restaurant sau prin serviciul de catering Cluj.

»Comanda Pulpa de vita cu sos de ton Pret :15.00 Ron
Brezaulla din carne de vita  mancare Cluj Napoca

Brezaulla

Pentru cei care prefera carne de vita si implicit mancarea pe baza de carne de vita gasesc in meniul de restaurant si livrari la domiciliu Havna preparatul cu numele de Brezaulla.

»Comanda Brezaulla Pret :12.00 Ron
Ciorba Taraneasca de Vacuta Restaurant Cluj Napoca

Ciorba vacuta

Ciorba de vacuta-  o adevarata placere de a manca de la restaurant sau delivery Havana Cluj . Exista si posibilitatea de a comanda ciorba taraneasca de vacuta sau alta mancare acasa prin comenzi telefonice sau online de la Havana.

»Comanda Ciorba vacuta Pret :10.00 Ron
 

© 2015 Comanda preparate din vita la domiciliu.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft