Salate mici

Salate de cruditati sau muraturi, salate asortate alaturi de o mancare satioasa la Havana restaurant Cluj. Havana face livrari la domiciliu pentru orice sortiment de mancare din meniu de restaurat, pizzerie inclusiv salate de toate felurile.

Salate cluj Salata de varza

Salata de varza

Salata de varza cu o friptura si o garnitura de cartofi este o mancare pe cinste pe care o poti savura in Cluj la restaurant si pizzerie Havana. O salata de varza proaspata si sanatoasa intodeauna isi gaseste locul la masa.

»Comanda Salata de varza Pret :3.00 Ron
Restaurant Salata de castraveti murati salate

Salata de muraturi asortate

Este imposibil sa refuzi o portie de muraturi adevarate, o salata de muraturi asortate ca la mama acasa numai de la Havana Cluj- restaurant cu livrari a domiciliu.

»Comanda Salata de muraturi asortate Pret :5.00 Ron
salata asortata de vara Cluj Napoca pizzerie

Salata asortata de vara

O portie de salata asortatat de vara este binevenita indiferent de preparatul cu care o asociati. Restaurantul Havana promoveaza mancarea sanatoasa si proaspata, iar o portie de salata legume asortate langa o bucatata de carne bine facuta multumeste pe oricine.

»Comanda Salata asortata de vara Pret :4.00 Ron
 

© 2015 Comanda salate mici pentru mancare la domiciliu.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft