Minuturi / Mic dejun

Optati pentru mic dejun si minuturi la domicliu sau in restaurant Havana Cluj pentru a avea o zi excelenta. Un mic dejun bogat si savuros in Cluj Napoca la pizzeria restaurant Havana este sfatul nostru si va recomandam sa alegeti din meniu gustari si sandwichuri sau ofertele speciale de mic dejun.

Restaurant Cluj Mic dejun bruschetele cu sunca

Bruschete cu sunca

Alegeti o gustare pe cinste din meniul de la restaurant Havana care sa va tina de foame, dar sa fie si o manacare sanatoasa. O optiune potrivita sunt bruschetele cu sunca, rosii si mozzarela pe care le puteti comanda si la birou sau acasa.

»Comanda Bruschete cu sunca Pret :8.50 Ron
Restaurant Aperitiv Bruschete cu rosii cluj

Bruschete cu rosii

In categoria de aperitive de la restaurant Havana din centru Cluj si-au gasit un loc bine stabilit si cunoscutele bruschete cu rosii.
Bruschete cu rosii sanatoase, o gustare mereu pe gustul tuturor, pentru care nu trebuie sa asteptati mai mult de 1 minut la Havana Cluj pizzerie si restaurant.

»Comanda Bruschete cu rosii Pret :7.00 Ron
Restaurant Cluj Sandwich Toast cu Pui

Toast cu Pui

Sandwich Toast cu Pui este o alegere perfect pentr o gustare sanatoasa care sa va tina de foame. La restaurant pizzerie Havana sau prin catering Cluj puteti comanda chiar si la birou sau acasa  sandwich Toast cu Pui si alte preparate de pui la un pret competitiv. 

»Comanda Toast cu Pui Pret :7.50 Ron
Mancare Toast cu Sunca si Cascaval cluj napoca

Toast cu Sunca si Cascaval

Toast cu sunca si cascaval o mancare de mic dejun foarte potrivita pe care o puteti savura si in centru Cluj la restaurant Havana, deasemenea restaurant  pizzerie Havana face si livrari la domiciliu, asadar puteti comanda toast cu sunca si cascaval acasa.

»Comanda Toast cu Sunca si Cascaval Pret :7.50 Ron
Bruschete cu ton CLuj Napoca

Bruschete cu ton

Bruschete cu ton ce pot fi servite ca aperitiv sau de ce nu ca gustare in orice perioada a zilei. Restaurant si pizzerie Havana face si livrari la domiciliu, poti comnada orice chiar si bruschete cu ton.

»Comanda Bruschete cu ton Pret :8.50 Ron
Cluj Napoca Sandwich Toast cu Salam

Toast cu Salam

Categoria de sandwichuri toast din oferta restaurantului Havana include si Toast cu Salam. Acest sandwich este secretul pentru o pauza de masa rapida si eficienta. Toast cu Salam se poate comanda la birou sau acasa prin livrari mancare la domiciliu in Cluj.

»Comanda Toast cu Salam Pret :7.50 Ron
Bruschete cu somon cluj napoca restaurant

Bruschete cu somon

Un aperitiv sanatos, satios si rapid : bruschete cu somon de la Havana restaurant si catering Cluj Napoca. O portie de bruschete cu somon o alegere excelenta din meniul de aperitive din pizzerie sau catering Havana.

»Comanda Bruschete cu somon Pret :12.50 Ron
Bruschete prosciuto crudo restaurant Cluj Napoca

Bruschete cu Prosciuto Crudo

O gustare intr-adevar delicioasa si usoara: Bruschete cu Prosciuto Crudo, aceasta este parerea celor care au mancat deja acest aperitiv gustos din restaurantul Havana

»Comanda Bruschete cu Prosciuto Crudo Pret :8.50 Ron
Bruschete cu salam aperitive catering  cluj

Bruschete cu Salam

Bruschete cu salam una din variatele  sortimente  de bruschete pe care le gasiti in meniul de livrari la domiciliu in Cluj dar si in restaurant Havana. O gustare usoara si satioasa precum Bruschete cu salam, oferita de Havana Restaurant Cluj

»Comanda Bruschete cu Salam Pret :8.50 Ron
 

© 2015 Comanda pizza la domiciliu cu livrare gratuita in Cluj.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft