Oferte Speciale Restaurant

La restaurantul Havana din centrul Clujului, clipele petrecute pentru a lua masa primesc dimensiuni incantatoare. Talentul si daruirea bucatarilor nostri cu experienta si a personalului de servire va vor face sa va simtiti ca acasa si sa ne vizitati cu cea mai mare placere. Toate acestea atuuri sa alatura pozitionarii unice pe care restaurantul Havana o are desupra Clujului, cu o panorama minunata.
Clientii casei sau cei care comanda mancare de la noi la domiciliu cunosc faptul ca restaurantul – pizzerie Havana ii rasplateste intodeauna cu calitatea si promtitudinea serviicilor oferite, insa se pot bucura si de oferte speciale ale restaurantului sau cele pentru delivery in Cluj.

Card Dicount Companie


Restaurantul Havana ofera companiilor un card de reducere, oferte promotionale si cu siguranta cele mai alese preparate culinare. Un randament bun la locul de munca trebuie rasplatit cu o mancare pe cinste si o servire rapida.

» Solicita cardul de reducere pentru compania ta!


Pizza Cluj Napoca oferta speciala


Comandand cea mai buna mancare de la restaurantul Havana din Cluj, aveti parte numai de avantaje. Cele mai atractive promotii si oferte speciale sunt propuse in fiecare zi clientilor din restaurant si celor care comanda la domiciliu de la Havana.

Ofertele sunt valabile incepand cu data de 01.09.2011

» Oferta delivery Cluj


Card STUDCARD cluj napoca reduceri comenzi


Reducere de 20% pentru posesorii de studcard din Cluj Napoca in restaurant Havana atat pentru comenzile la bar cat si la comenzile de mancare de la bucatarie. Va asteptam

» Reduceri StudCard


Hally Hour Oferta speciala restaurant cluj


Happy Hour pentru clientii fideli si nu numai atat dimineata intre 10-12 cat si dupa masa intre orele 15-17. O cafea, un fresh sau o pizza sau bruschete te asteapta la preturi promotionale

» Happy Hour Cluj


Cafea gratis restaurant cluj napoc


Restaurant Havana din Cluj Napoca oferta in fiecare zi de luni pana vineri o cafea expresso gratis pentru toti cei care ne viziteaza. Oferta este disponibila intre orele 10-12.

» Gratis la Cafea


Petrecere de ziua ta cu 25% reducere cluj


Restaurant Havana iti ofera posibilitatea sa faci o petrecere aniversara in incinta restaurantului cu o oferta exceptionala: reducere 25% pentru intreaga consumatie realizata. Te asteptam!

» Reducere de ziua ta - 25%


 
 


© 2105, .

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft