Pot beneficia de mai multe promotii si oferte in acelasi timp?

Taguri : Comanda Pizza, Mancare Picanta, Mancare Romaneasca,

Oferte speciale restaurant cluj

Intrebarea mea este daca se poate beneficia de mai multe oferte speciale sau promotii in acelasi timp de catre un client care viziteaza localul Dumneavoastra? Daca acest lucru este posibil as dori sa imi spuneti daca trebuie sa ii transmit ceva personalului pentru a profita de mai multe oferte. Cu stima , Andrei.


Intrebare de la Andrei

Oferte speciale restaurant cluj Restaurantul Havana are diferite promotii atat la mancare si bauturi in cadrul restaurantului cat si pentru comenzile de livrari la domiciliu in Cluj cat si pentru diferite evenimente sau catering. Un lucru am dori sa clarificam pentru a evita confuziile : ofertele pentru livrari la domiciliu nu coincid cu cele din local. Ofertele din restaurant nu se cumuleaza intre ele si se poate beneficia de o singura oferta odata. Exceptiile se discuta la fata locului, sau ne puteti contacta la telefon pentru mai multe detalii.
adauga o intrebare despre restaurant

Comentarii despre Pot beneficia de mai multe promotii si oferte in acelasi timp?

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 5 + 3
 

© 2015. Raspuns la intrebare Pot beneficia de mai multe promotii si oferte in acelasi timp? comenzi mancare cluj.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft