Pizza Cluj Napoca

Taguri : Comanda Pizza, Mancare Cluj, Mancare italieneasca,

Pizza Cluj Napoca comanda la domiciliu

Desi exista la ora actuala in oras mai multe astfel de oferte, nu e foarte usor sa gasesti in Cluj o pizzerie restaurant la care sa revi intotdeauna cu drag, dar pe care sa-ti fie si la indemana sa o vizitezi. Situata in centrul Clujului in piata Mihai Viteazul , pizzeria Havana este un asemenea loc, care isi merita cu prisosinta renumele deja castigat in randurile clientilor.
Un meniu variat, in care sunt incluse preparatele gustoase precum ciorbe, fripturi si salate, dar si multe sortimente de pizza buna si specialitati ale casei care vor determina sa nu va lipseasca din casa oferta Havana cu preparatele pentru livrari la domiciliu.
Bucatarii priceputi, pizzeri cu experienta, fini manuitori ai aluaturilor si condimentelor necesare, vin in intampinarea celor mai rafinate solicitari culinare in materie de pizza si alte preparate care se ridica la standardul stabilit de clientii Havana.
Ambianta romantica, servirea rapida si mancarea buna sunt detaliile de distinctie a restaurantului pizzerie Havana din Cluj. Nu ezitati sa va asezati la unul din cele peste 200 de locuri cochete ale restaurantului nostru din inima Clujului, acordandu-va ragazul necesar unei mese gustoase la inaltime- atat la prpriu cat si la figurat.

Daca totusi timpul nu va permite sau daca pur si simplu nu va este prea comod sa iesiti din confortul caminului dumneavoastra, faceti o comanda online sau telefonic pentru orice sortiment din meniul nostru variat. Un personal serviabil se afla la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi intre orele 12 si 24 pentru livrare de pizza sau de alte produse la domiciliu, livrarea fiind gratuita pentru comenzi ce depasesc 30 RON. O pizza in Cluj Napoca are intotdeauna o alta savoare daca acordati increderea dumneavoastra marcii de calitate Havana.


Comanda Pizza in Cluj

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 2 + 4
 

© 2015. Comanda Pizza in Cluj

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft