Portii Speciale Pizza

Pizzerie si Restaurant Havana Cluj ofera posibilitatea de a alege portii speciale sau extra portii pentru pizza comandata. Pizza cu extra portii sau pizza dupa reteta de la restaurant pizzerie Havana o puteti comanda si acasa daca faceti coamanda online sau prin telefon.

Pizza Cluj Napoca Portie Speciala cas

Extra Branzeturi Pizza

Oferim portii extra de branzeturi precum: mozzarella, gorgonzola, cas afumat, grama si cascaval vegetal pentru cei care doresc sa suplineasca pe pizza comandata cantitatea de branzeturi. De exemplu mozzarella este un ingredient indispensabil pentru pizza, in primul rand deoarece se foloseste la toate sortimentele de pizza din meniu, iar pentru ca pizza sa fie buna si mozzarella trebuie sa fie de cea mai buna calitate. 

»Comanda Extra Branzeturi Pizza Pret :4.00 Ron
Legume extra pizza cluj napoca pizzerie

Extra Legume Pizza

Fiecare preferinta de pizza trebuie sa fie respectata astfel pentru cei care doresc mai multe legume pe pizza sau o pizza incarcata numai cu legume Pizzeria Havana le ofera portii extra de legume pentru pizza.

»Comanda Extra Legume Pizza Pret :4.00 Ron
Pizzerie Cluj portii speciale pizza mezeluri

Extra Carne si Mezeluri Pizza

Pizzeria Havana are toate optiunile pentru a satisface cerintele clientilor specialist deja in materie de pizza buna. Astfel cei care doresc o pizza incarcata cu mezeluri si carne pot alege din portiile extra pe care le pot comanda din meniu.

»Comanda Extra Carne si Mezeluri Pizza Pret :4.00 Ron
 

© 2015 Portii speciale de pizza pentru livrari la domiciliu.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft