Cea mai buna pizza din Cluj

Taguri : Comanda Pizza, Mancare Cluj, Mancare italieneasca,

Cea mai buna pizza din Cluj Napoca

Poate suna a simpla reclama, dar adevarul este ca nu e atat de usor sa oferi cea mai buna pizza din oras, cu atat mai mult cu cat pizzeriile din Cluj se intrec in oferte de pizza dar si in calitate.
O pizza de buna calitate Havana are toate atuurile unei pizza adevarate: maestria si experienta pizzarilor, ingrediente proaspete si atent alese, retete de pizza traditionale si inovatoare, cuptorul de pizza de ultima generatie si bineinteles combinatia intr-o formula de exceptie ale acestor detalii importante.
Restaurantul Pizzerie Havana din centrul orasului este la dispozitia dumneavoastra cu preparate de cea mai buna calitate, preparate precum pizza, mancaruri din carne si alte specialitati care merita incercate atat in restaurant, dar pe care le puteti comanda la domiciliu in Cluj Napoca.
Mancarea de la Havana inclusiv pizza, poarta emblemele calitatile atestate prin modul de preparare ce respecta standardele ISO 9001 si HCCP. Folosim mai multe sortimente de branzeturi si cascavaluri proaspete si fine, precum si produse din carne si mezeluri de la cei mai alesi furnizori, ingrediente a caror savoare deosebita poate fi recunoscuta oricand.
Clientii pizzeriei Havana cunosc toate beneficiile detaliilor pe care Havana le pretuieste pentru se mandri cu mancare deosebit de buna, pe masura exigentelor cerute de catre clujeni.
Cea mai buna pizza din oras, accesibila prin intermediul restaurantului Havana, si prin serviciului de livrare la domiciliu in Cluj poate ateriza chiar pe masa dumneavoastra din sufragerie. Peste 30 RON ( care nu ne indoim ca vor fi depasiti cu usurinta) asiguram gratuit livrare la domiciliu, cu iscusinta unor soferi experimentati, in cel mai scurt timp cu putinta, inainte ca mancarea sa se raceasca si sa-si piarda astfel gustul. Grabiti-va sa ne contactati, prin comanda online sau telefonic, intre orele 12 si 24, pentru livrari zilnice de pizza si alte preparate calde in Cluj.


Cea mai buna pizza din Cluj

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 5 + 10
 

© 2015. Cea mai buna pizza din Cluj

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft