Preparate evenimente festive

Pentru evenimente festive si nunti in Cluj Napoca, dar si pentru cei care doresc o masa festiva acasa, restaurant Havana va ofera specialitati la cuptor din carne de porc, peste, rata, curcan si alte preparate speciale pentru o masa impresionanta.
Purcel la cuptor, Salau sau Iepure la tava sunt cateva dintre specialitatil la cuptor ce pot fi comandate la Havana.
Este obligatorie comanda cu patru zile inainte pentru specialitatile festive la cuptor!

Iepure la cuptor catering evenimente Cluj

Iepure la cuptor

Carnea de iepure este una dintre cele mai sanatoase si gustoase, dar un iepure la cuptor alla Havana este deliciul oricui. In Cluj restaurantul Havana ofera iepure la cuptor pentru toti cei care doresc o masa deosebita cu mancaruri pe masura.

»Comanda Iepure la cuptor Pret :0.00 Ron
Rata la cuptor pentru evenimente festive in cluj

Rata la cuptor

O adevarata delicatesa, rata la cuptor cu arome ademenitoare dupa reteta speciala a  bucatarilor restaurantului Havana din Cluj. Pentru cei care doresc sa faca impresie, rata la cuptor are toate sansele sa ramana una dintre amintirile placute al evenimentului si mesei festive organizate.

»Comanda Rata la cuptor Pret :60.00 Ron
Salau intreg la cuptor Cluj Napoca restaurant Havana

Salau intreg la cuptor

Un salau la cuptor cu mirodenii speciale este unul dintre preparatele cele mai potrivite pentru o masa festiva, cu invitatii pretentiosi. Salaul este un peste foarte apreciat si gustos, de aceea restaurantul Havana il ofera tuturor clujenilor.

»Comanda Salau intreg la cuptor Pret :70.00 Ron
Somon la cuptor evenimente festive cluj

Somon intreg la cuptor

In categoria de specialitati la cuptor din oferta restaurantului Havana, un loc de cinste il are si pestele la cuptor mai exact somonul. Aceasta delicatesa culinara- somon la cuptor- are toate ingredientele pentru o masa rafinata si copioasa.
In incinta restaurantului din centrul Clujului, intr-o ambianta unica puteti sarabatori cu cei dragi evenimentele speciale.

»Comanda Somon intreg la cuptor Pret :70.00 Ron
Curcan la cCuptor catering evenimente Cluj Napoca

Curcan la cuptor

Nu este nevoie sa fie Revelion pentru a va rasfata cu un Curcan la cuptor preparat de maestrii bucatari ai restaurantului Havana. O adevarat delicatesa si o mancare sanatoasa precum Curcanul la cuptor poate fi cea mai buna solutie pentru evenimente in familie si mese festive.

 

»Comanda Curcan la cuptor Pret :38.00 Ron
Purcel de lapte la cuptor Cluj Napoca

Purcel la cuptor

Porc de lapte la cuptor este unul din preparatele pentru evenimente si mese festive, organizate in Cluj Napoca prin restaurantul Havana. Un Purcel la tava preparat intreg la cuptor, cu mar in gura, ornamentat cu maestrie va da evenimentului un caracter spectaculos.

»Comanda Purcel la cuptor Pret :52.00 Ron
 

© 2015 Preparate speciale pentru evenimente festive si nunti.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft