Garnituri

Garnituri variate si gustoase, porii mari de garnituri la restaurant pizzerie Cluj Havana. Garnituri deosebite alaturi de o mancare gustoasa pe care o puteti comanda acasa sau in restaurant.

Garnitura Cartofi Copti restaurant

Cartofi Copti

Cartofi copti o garnitura potrivita pentru orice preparat; cartofii copti de la Havana alaturi de alte preparate din  restaurant si pizzerie sunt o mancare simpla dar care cucereste clientii. Havana ofera posibilitatea de comanda online si livrare la domiciliu mancare Cluj Napoca.

»Comanda Cartofi Copti Pret :6.00 Ron
Restaurant garnitura Piure de Legume

Piure de legume

Oricine a mancat macar odata piure de legume, insa nu oricine a mancat piure de legume  la Havana restaurant si delivery Cluj. Havana ofera clientilor sai posibilitatea de livrari la domiciliu Cluj si comenzi online mancare savuroasa.

»Comanda Piure de legume Pret :6.00 Ron
Cluj napoca Cartofi Prajiti cascaval garnitura

Cartofi Prajiti cu Cascaval

Renumitii cartofi prajiti cu casaval serviti ca si garnitura sau doar o portie simpla de cartofi prajiti pentru a alunga foamea ii puteti gasi atat in meniul de  restaurant, dar  si cel de  Delivery Havana Cluj Napoca. De la Havana puteti comanda la domiciliu cati cartofi prajiti doriti.

»Comanda Cartofi Prajiti cu Cascaval Pret :4.50 Ron
Legume la Gratar mancare restaurant

Legume la Gratar

In meniul de restaurant sau catering Cluj Havana gasiti legume la gratar in categoria de garnituri, insa puteti comanda doar legume la gratar, portia este mare si satioasa.

»Comanda Legume la Gratar Pret :5.00 Ron
Garnitura Orez cu permezan restaurant cluj

Orez cu Parmezan

Orez cu parmezan puteti comanda atat de la restaurant Havana Cluj  daca ajungeti prin centru sau de oriunde ati fi in Cluj Napoca prin livrari la domiciliu aveti posibilitatea sa savurati o portie de orez cu parmezan.

»Comanda Orez cu Parmezan Pret :4.00 Ron
garnitura cluj Ciuperci tiroleze

Ciuperci Tiroleze

Ciuperci tiroleze din categoria de garnituri pe care o gasiti in meniul de catering sau in restaurantul Havana din centru Cluj Napoca . La o portie de 200 grame de ciuperci tiroleze  ii puteti  pune alaturi  preparate din carne la gratar.

»Comanda Ciuperci Tiroleze Pret :4.00 Ron
 

© 2015 Comanda garnituri la mancare pentru livrari.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft