Preparate la Grill

Preparate grill, preparate la gratar o optiune pe care o gasesti la restaurant-pizzerie Havana o Cluj, deasemenea se poate face comanda acasa de mancare, comenzi online sau comenzi telefonice Cluj Napoca.

Ceafa de porc la grill friptura restaurant cluj napoca

Ceafa de porc la gratar

Ceafa de porc la gratar un preparat din carne de porc indispensabil in meniul de catering si delivery Havana sau din restaurantul Havana din centru Cluj Napoca. Simte gustul si savoarea inegalabila a  mancarurilor  din bucataria Havana  Cluj.

»Comanda Ceafa de porc la gratar Pret :13.00 Ron
Piept de pui gratinat restaurant delivery

Piept de pui gratinat

Piept de pui gratinat cu unt, ciuperci si smantana -o mancare sanatoasa, pentru care trebuie sa asteptati doar cateva  minute daca  serviti pe la restaurant Havana  sau puteti comanda de la restaurant Havana mancare acasa in Cluj, iar in cel mai scurt timp va veti bucura de savoarea inegalabila a preparatelor noastre.

 

»Comanda Piept de pui gratinat Pret :15.00 Ron
Muschi de vita la Gratar

Muschi de vita la gratar cu sos de piper

Muschi de vita la  gratar suculent si fraged alaturi de un sos de piper  este unul din secretele bucatarilor de la restaurant Havana din centru Cluj Napoca. Nu are rost sa mai gatiti acasa cand puteti comanda rapid si ieftin de la restaurant Havana muschi de vita la grill si nenumarate feluri de mancare si pizza gustoase.

»Comanda Muschi de vita la gratar cu sos de piper Pret :50.00 Ron
Livrari la domiciliu somon la gratar

Somon la gratar cu lamaie

Somon la gratar cu lamaie, o mancare pe cat de savuroasa pe atat de sanatoasa. O portie de somon la gratar marca Havana Cluj- restaurant si pizzerie garanteaza  succesul unei mese pe cinste  fie ca o comandati in restaurant sau acasa prin  serviciul de livrari la domiciliu Havana.

»Comanda Somon la gratar cu lamaie Pret :26.00 Ron
 

© 2015 Comanda preparate la grill la domiciliu.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft