Paste - Spaghete

Preparate din paste precum spaghete, tortelini, penne dupa retete italinesti la restaurant pizzerie Havana Cluj. Livrari la domiciliu de mancare, preparate din paste, spaghete si alte preparate restaurant si pizza.

Paste Spaghete Carbonara restaurant Cluj

Spaghete Carbonara

Preparatele din paste si spaghete nu puteau lipsi din meniul de catering Cluj si restaurant Havana cu atat mai mult nu puteau lipsi faimoasele spaghete carbonara. Daca ai pofta de paste poti comanda si la domiciliu mancare , spaghete carbonara de la restaurant Cluj Havana.

»Comanda Spaghete Carbonara Pret :19.00 Ron
Restaurant Cluj Penne de post mancare vegetariana

Penne de post

Pentru clientii care tin post sau sunt vegetarieni avem mancare de post si mancare vegetariana atat in meniul de restaurant, cat si pentru cei care doresc sa faca comenzi de mancare acasa in Cluj. Penne de post este unul dintre astfel de preparate pe care Restaurant Havana le ofera. Tinem sa precizam ca mancarea de post si vegetariana de la Havana este asociata cu mancare satioasa si gustoasa.

»Comanda Penne de post Pret :12.00 Ron
Paste Penne alla Contaclima Restaurant

Penne alla Contaclima

Preparatul Penne alla Contaclima din meniul Havana Restaurant si Pizzerie Cluj, a fost creat de catre bucatarii nostri special pentru amatorii de paste. Daca va este mai dificil sa sa ne vizitati la restaurant ori de cate ori aveti pofta de o manacre buna precum Penne alla Contaclima puteti face comanda online sau telefonic de mancare in Cluj.

»Comanda Penne alla Contaclima Pret :17.00 Ron
Penne Havana Cluj Paste Restaurant

Penne Havana

Penne Havana - o specialitate  in materie de paste a bucatarilor de la restaurantul din centrul Clujului- Havana. Manare buna, specialitati culinare, pizza, desert orice puteti savura in ambianta intima a restaurantului Havana sau acasa prin servicilul de livrari a domiciliu in Cluj.

»Comanda Penne Havana Pret :18.00 Ron
Cluj Napoca penne amatriciana paste restaurant

Penne Amatriciana

Penne Amatriciana o mancare care cucereste si cei mai reticenti clienti ai restaurantului pizzerie Havana din centru Cluj Napoca. Bucatarii de la restaurant  recomanda Penne Amatriciana inclusiv pentru cei care doresc mancare la birou sau acasa in Cluj

»Comanda Penne Amatriciana Pret :16.00 Ron
Penne Arabeata paste si spaghete restaurant Cluj

Penne Arabeata

Penne Arabeata face parte din categoria mancarurilor cu paste, putin picante, deoarece contin inclusiv ardei iute.  Amatorii de paste si mai ales cei care cunosc deja calitatea mancarii pe care Havana Restaurant o ofera nu vor ezita sa comande Penne Arabeata.

»Comanda Penne Arabeata Pret :15.00 Ron
Fusili Sorentina restaurant comenzi paste cluj

Fusili Sorentina

Categoria de paste si spaghete din meniul de restaurant si delivery Havana Cluj, este foarte variata si contine mancare pe baza de paste pentru toate gusturile. Fusili Sorentina este un preparat care atrage amatorii de paste din Cluj, deoarece gustul dat de Fusili Sorentina este inegalabil.

»Comanda Fusili Sorentina Pret :16.00 Ron
Rigatoni all Forno restaurant mancare  Cluj

Rigatoni all Forno

Restaurant si Pizzerie Havana Cluj ofera optiunea de a alege mancarea de paste preferata, deoarece optiunile sunt variate. Rigatoni all Forno este o mancare  de paste care se pot savura acasa sau in restaurant Cluj.

»Comanda Rigatoni all Forno Pret :16.00 Ron
Cluj Napoca restaurant paste bune Spaghete Milanese

Spaghete Milanese

Spaghete Milanese o mancare care si-a castigat renumele printre clientii din restaurant dar si printre cei care fac comenzi de mancare la domiciliu in Cluj de la Havana. Incercati cu incredere Spaghete Milanese, marca Havana Cluj si vor deveni mancarea favorita.

»Comanda Spaghete Milanese Pret :15.00 Ron
Mancare de post Spaghete de post restaurant cluj

Spaghete de post

Spaghete de post cu legume si cascaval vegetal  dupa reteta noua careia ii s-a adugat priceperea bucatarilor Havana restaurant si catering din centru Cluj Napoca; chiar daca nu este perioada postului vei fi tentat sa alegi Spaghete de post din meniu deoarece sunt foarte gustoase.

»Comanda Spaghete de post Pret :12.00 Ron
 

© 2015 Comanda paste si spaghete la domiciliu in Cluj.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft