Restaurant in centru Cluj

Taguri : Comanda Pizza, Concert Muzica Live, Piata Mihai Viteazul,

Restaurant Centru Cluj Napoca

Pentru localnici, dar si pentru vizitatorii ai acestui frumos oras Cluj, Havana constituie o marca-reper, fiind situat in centrul Pietei Mihai Viteazul, deasupra parcarii Leu, este cel mai accesibil restaurant din centru. Se poate intra atat cu lifturile de la parcare cat si direct cu masina pana in fata restaurantului.
Desi se afla in centru Clujului si al aglomeratiei, restaurantul Havana te atrage intr-o ambianta calda si intima. Este locul in care privelistea descrie cel mai bine orasul Cluj, indiferent ca este zi sau noapte, vara sau iarna, panorama pe care o ofera restaurantul Havana da o nota in plus de eleganta, romantism si bun gust.
La cele peste 200 de locuri din restaurant si bar puteti gusta preparatele duse la desavarsire de bucatari cu experienta, talent si daruire. Cu profesionalism si efort sustinut, tanara si dinamica echipa Havana a transformat acest restaurant- bar din centrul istoric al Clujului intr-un local romantic si elegant la care sa reveniti intotdeauna cu placere. Mai mult pe langa mancarea foarte buna va recomandam cocktailuri alcoolice si nealcoolice, bauturi pentru toate gusturile care vor acompania mancarea si muzica de exceptie.
Meniul nostru variat se adapteaza de la cele mai traditionale pana la cele mai cosmopolite si rafinate gusturi in materie de mancare. Astfel include mancare traditionala romaneasca, dar si preparate internationale precum fructe de mare, supe creme, diferite retete de paste, fripturi dar si variate sortimente de pizza.
Partea de pizzerie cat si cea de restaurant si bar Havana incearca sa fie mereu pe placul si gusturile variate ale clujenilor si nu numai. Indiferent ca aveti pofta de o ciorba buna, un gratar cu cartofi prajiti sau o pizza, in restaurantul Havana gasiti pizza buna si mancarea pe placul tuturor. In plus bauturile ce acompaniaza mancarea si muzica live sporesc placerea de a vizita localul nostru, in care sunteti asteptati mereu cu bratele deschise.


Restaurante Centru Cluj

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 3 + 3
 

© 2015. Restaurante Centru Cluj

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft