Restaurant Cluj Napoca

Taguri : Atmosfera Romantica, Comanda Pizza, Concert Muzica Live,

Restaurant pizzerie Cluj Napoca livrari

Locatia, privelistea, ambianta, preparatele gustoase, personalul instruit si serviabil fac din restaurantul Havana o locatie unica in Cluj- Napoca. Este nevoie doar de un minut pentru te indragosti de restaurantul Havana. Mai mult decat un restaurant, Havana este o locatie mondena a Clujului, unde se desfasoara evenimente in fiecare saptamana si la fiecare ocazie speciala Clubul Havana isi surprinde clientii in cele mai placute moduri.
Un dejun cu colegii, familia sau prietenii, o cina intima sau in grup are o savoare sporita daca popositi in centru , la restaurantul Havana, renumit deja pentru calitatea meniului variat si pentru ofertele acordate clientilor.
Intr-un ambient romantic, de inalta clasa si prin daruirea personalului instruit, Havana este restaurantul din centrul Clujului de care va lega doar amintiri si gusturi placute. Evenimentele si party-urile tematice organizate in Clubul Havana, muzica life ofera clujenilor cea mai buna ocazie de relaxare, distractie.
Folosirea unor retete atent alese si indelung verificate prin succesul la public, carora li se adauga elemente surpriza sau condimente inedite – reprezinta atuul bucatarilor nostri cu experienta. Servirea rapida, grija si atentia ospatarilor completeaza serviciile menite a face clientul restaurantului Havana sa fie pe deplin multumit.
Meniul variat al restaurantului include si sectiunea de pizza, avand numeroase sortimente de pizza mai mult sau mai putin cunoscute, dar care merita incercate . De altfel, sunt clienti care ne cunosc, pe scurt, drept “pizzeria din centru” sau „pizzeria de deasupra Clujului”.
In cazul in care timpul nu va permite sa zaboviti pe la noi, mai exact in piata Mihai Viteazul deasupra complexului Leu, asiguram livrare de mancare la domiciliu, pentru orice produs va pofteste inima din meniul variat Havana si in orice locatie a orasului. Comenzile sunt onorate zilnic intre orele 12 si 24, livrarea fiind gratuita pentru solicitari mai mari de 30 RON. Satisfactia dumneavoastra – dezideratul nostru!
Cand vine vorba despre localul Havana din Cluj puteti folosi oricare din asocieri: Pizzeria Havana, Club Havana, Sala de Nunti Havan, Restaurant Havana, Terasa Havana, Bar Havana, Ballroom Havana sau de ce nu localul din Cluj unde se desfasoara party-uri si evenimente speciale.


Restaurant pizzerie Cluj

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 3 + 2
 

© 2015. Restaurant pizzerie Cluj

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft