Restaurant romantic in Cluj

Taguri : Atmosfera Romantica, Comanda Pizza, Mancare italieneasca,

Cina romantica la restaurant romantic Cluj

Restaurantul Havana are toate “ingredientele” unui restaurant intim, romantic si elegant. Desi se afla in centrul aglomerat al Clujului, datorita inaltimii si al amenajarii, restaurantul Havana se transforma intr-un loc de poveste.
O seara romantica deasupra Clujului, de unde poti vedea cele mai frumoase privelisti ale acestui oras, intr-o ambianta calda, lumina obscura, muzica buna si un pahar de vorba alaturi de persoana indragita este formula ideala unei amintiri memorabile. Pentru a-ti impresiona  jumatatea nu trebuie decat sa  o aduci in centru la restaurant Havana, iar restul detaliilor vor veni de la sine.
Culorile, lumina, amenajarea localului, panorama, muzica plus o masa speciala creata de maestrii bucatari, combinata cu un vin de calitate vor deschide apetitul pentru romantism si vor da drumul imaginatiei astfel incat intalnirea pe care ai planificat-o sa fie un adevarat succes.
Daca doresti ceva mai deosebit pentru perechea ta, nu trebuie decat sa ne contactezi, iar noi vom fi complicii tai pentru a iti duce planul la capat.
Restaurantul Havana te asteapta ori de cate ori ai nevoie de putina liniste si relaxare in compania celor dragi cu acelasi farmec si preparate alese.


Restaurant pentru o cina romantica

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 1 + 10
 

© 2015. Restaurant pentru o cina romantica

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft