Sala de nunta in Cluj

Taguri : Mancare italieneasca, Mancare Romaneasca, Mancare vegetariana,

Sala de nunta Cluj Napoca restaurant

Desi sunt din ce in ce mai multe sali de nunti in Cluj intr-o continua intrecere, sala de nunta Havana are cateva atuuri unice. O sala de nunti in centrul Clujului, in piata Mihai Viteazul la etajul 7 al Complexului Leul, departe de zgomot si aglomeratie, insa foarte accesibila si cu locuri de parcare pentru toti invitatii.
Ballroom Havana intr-o atmosfera eleganta si romantica prin amenajare si pozitionare cu o priveliste unica, este o sala de nunta aparte in Cluj. Evenimentele festive desfasurate in cadrul Havana sunt speciale in primul rand datorita locatiei de unde poti admira Clujul, dar si a serviciilor profesionale oferite.
Sala de nunti are o capacitate de 250 de locuri, ring de dans, este o singura incapere ovala, fara stalpi, peretii sunt de fapt geamuri prin care poti admira Catedrala, Cetatuia, Somesul, statui si alte edificii ale Clujului. Pe terasa din fata restaurantului invitatii se pot recreea si admira animalele noastre din Safari.
Organizarea de nunti tematice este un alt plus al salii de nunti Havana. In functie de preferintele mirilor pot opta pentru nunti cu specific venetian, egiptean, roman, America anilor 20 sau alte nunti tematice. Nunta la Havana o putem transforma intr-o adevarata super party, sau puteti avea o frumoasa nunta clasica si eleganta.
Chiar daca este in centrul Clujului, la sala de nunti Havana se organizeaza atat nunti de zi cat si nunti de noapte, alegerea va apartine.
Ofertele pentru nunti sunt deasemenea variate in functie de preferintele mirilor. Avem oferta all inclusive pentru miri relaxati (patru feluri de mancare de calitate garantata, amenajarea si decorarea salii, sonorizare, foto, filmare, momente artistice, open-bar, fantana de ciocolata, personal cu experienta) si oferte personalizate in functie de cerintele sarbatoritilor.
Daca nu v-am convins inca, va mai oferim servici precum bar de cockteiluri si specialitati de cafea, sculpturi de fructe, sculpturi de gheata, aranjamente florale, fantana de ciocolata, staroste sau MC, inchiriere limuzina, artificii, plasme pentru montaj poze sau filme, transmitere on-line a evenimentului.
Avem oferte speciale de nunta si promotii in functie de eveniment; de exemplu amenajarea sali este gratis pentru nunta de duminica sau beneficiati de 20% reducere pentru petrecerea burlacilor si a burlacitelor.
Dupa cum am mentionat la inceput sala de nunta Havana se diferentiaza prin eleganta si facilitatile oferite, dand ocazia mirilor se se relaxeze si sa se bucure de nunta de basm pe care au visat-o.
Completeaza formularul de mai jos pentru o cerere de oferta mai detaliata.


Restaurant Sala de Nunta

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 3 + 5
 

© 2015. Restaurant Sala de Nunta

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft