Salate Mari

Salate de cruditati, salate de legume proaspete o mancare sanatoasa pe care o gasesti la restaurant pizzerie Havana. O portie de salata de la Havana este optiunea potrivita pentru servirea mesei in oricare parte a zilei, se poate face livari si la domiciliu in Cluj de mancare.Sosul si piadina sunt incluse in pretul salatelor

Salate restaurant Salata Havana cluj

Salata Havana

Comanda prin serviciul de catering Cluj de la restaurant Havana sau serveste in restaurant o salata adevarata alla Havana. O salata satioasa si sanatoasa de legume, sunca, cascaval si alte ingrediente pe care bucatarii Havana Cluj le-au ales cu grija pentru clientii nostri. La fiecare salata se  ofera sosul si piadina din partea casei.

»Comanda Salata Havana Pret :15.00 Ron
Prosciutto con melone Cluj Napoca

Prosciuto con Melone

Prosciuto con Melone este un preparat exotic, o adevarata delicatesa pe care o puteti comanada chiar si acasa prin serviciul de livrari la domiciliu de la Havana Cluj.

»Comanda Prosciuto con Melone Pret :12.00 Ron
Cluj Napoca Salata caprese cu rosii

Salata Caprese

Salata Caprese alla Havana Restaurant Cluj este alegerea optima pentru oricine doreste un bol de sanatate curata. Salata de rosii cu mozzarella, ulei de masline si busuioc mai exact "salata caprese" se potriveste oricui si la orice moment din zi sau noapte. Prin livrari la domiciliu puteti face comenzi de mancare de la restaurant Havana, putand avea astfel orice din meniu.

»Comanda Salata Caprese Pret :14.00 Ron
Restaurant Salata cu  Pui salate cruditati cluj

Salata cu Pui

O salata mare cu legume, pui si alte bunatati precum salata cu pui din meniul de restaurant Havana  si livrari mancare la domicliu Cluj este o alegere sanatoasa si usoara pentru orice moment al zilei. Nu doar clientii care apeleaza la serviciul de catering Cluj de la Havana pot comanda salata cu pui ci si cei care ne viziteaza restaurantul in centru Clujului.

»Comanda Salata cu Pui Pret :15.00 Ron
Restaurant Salata cu Ton cluj napoca

Salata cu Ton

Salata cu ton si multe legume proaspete, o salata mare de cruditati, ou, cas si ton pe care o gasiti in centru Cluj Napoca la restaurant si pizzerie Havana, sau o puteti avea acasa prin serviciul catering Cluj Havana. 

»Comanda Salata cu Ton Pret :14.00 Ron
Restaurant salata versace de legume cluj

Salata Versace

Catering  si Restaurant Havana Cluj Napoca are o categorie foarte variata de salate dintre care Salata Versace  pe care le puteti comanda acasa online sau telefonic. Convingeti-va ca avem cele mai mari si bune salate la Restaurant Havana.

»Comanda Salata Versace Pret :14.00 Ron
Restaurant Salata Greceasca Acropolis salate cluj

Salata Greceasca Acropolis

Salata greceasca este cunoscuta deoarece se gaseste in multe restaurante din Cluj, salata greceasca Acropolis din meniul restaurantului Havana si din meniul de livrari la domiciliu Cluj  este una dintre cele mai cautate salate.

»Comanda Salata Greceasca Acropolis Pret :14.00 Ron
Restaurant Cluj Salata Bulgareasca

Salata Bulgareasca

Salata Bulgareasca cu multe legume, branza si ou, o salata imbelsugata si hranitoare pe care o puteti consuma in centru Cluj Napoca la restaurant si pizzerie Havana sau acasa prin livrari mancare la domiciliu.

 

 

»Comanda Salata Bulgareasca Pret :13.00 Ron
Salate restaurant Salata vegetariana Cluj

Salata Vegetariana

Salata vegetariana din meniul de catering Cluj Havana inseamna multe legume proaspete, cas si masline.
Si celor mai sanatosi recomandam o portie de Salata Vegetariana servita in restaurant sau acasa prin livrari la domiciliu Cluj Havana.

»Comanda Salata Vegetariana Pret :14.00 Ron
 

© 2015 Comanda salate mari si sanatoase la domiciliu Cluj.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft