Servicii de catering Havana Cluj Napoca

Taguri : Comanda Pizza, Mancare Cluj, Mancare italieneasca,

Servicii Catering restaurant Havana Cluj

Orice eveniment organizat de catre echipa de profesionisti Havana garanteaza succesul unei colaborari reusite. Punctualitatea, experienta, profesionalismul sunt cateva dintre calitatile celor care isi asuma responsabilitatea unor servicii de catering perfecte marca Havana Cluj.
Servicii de catering complete pentru evenimente business precum conferinte, dineuri, seminarii, trainguri si multe altele, dar si pentru evenimente festive : nunti, botezuri, banchete, petreceri private, petreceri pentru copii etc. sunt organizate in cel mai mic detaliu de catre echipa Havana Catering Cluj.
Dispunem de locatii proprii pentru evenimente, insa avem toate posibilitatile si utilitatile necesare pentru a desfasura servcii de catering ireprosabile in orice locatie aleasa de catre client. De asemenea coordonam si oferim asistenta pe toata durata evenimentului, astfel incat sa aveti parte doar de surprize placute si invitati multumiti.
Organizam coffe break-uri, pranzuri business, dineuri, receptii, cocktailuri, mese festive la cele mai inalte standarde intr-un mod original si personalizat in functie de fiecare eveniment in parte.
Fantezia si simtul estetic al maestrilor bucatari care aduc preparatele si bufeturile marca Havana Catering in centrul atentiei la fiecare eveniment.
Havana Catering Cluj se adapteaza perfect fiecarui eveniment, dand dovada de creativitate si profesionalism lucru demonstrat deja pe parcursul anilor.


Catering evenimente Havana Cluj

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 1 + 2
 

© 2015. Catering evenimente Havana Cluj

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft