Sosuri

Sosuri pentru orice tipuri de mancare din restaurant si pizzerie Cluj Havana. Un sos bun de la restaurant Havana pentru preparate precum pizza, carne la gratar sau sosuri pentru salate, oricare doriti se pot comanda acasa impreuna cu mancarea sau pizza dorita.

Sos picant sos mexican  cluj napoca mancare

Sos Mexican

Sos mexican pentru sandwicuri, pentru preparatele din carne, pentru pizza sau pentru ceea ce isi doreste clientul de la restaurant pizzerie si catering Havana din centru Cluj Napoca. 

»Comanda Sos Mexican Pret :2.50 Ron
Sosuri mancare Sos Alb restaurant cluj

Sos Alb

Numele de sos alb poate insemna multe, insa la restaurant pizzerie Havana din centru Cluj Napoca acest sos insemna smantana, maioneza si busuioc. Un sos recomandat pentru multe mancaruri din meniul de catering  Cluj Havana.

»Comanda Sos Alb Pret :2.50 Ron
Restaurant Cluj Sos Tzatziki

Sos Tzatziki

Sosul tzatziki este un sos care se potriveste multor feluri de mancare din meniul de catering Havana restaurant Cluj, puteti comanda sos tzatziki alaturi de preparate din carne sau doar cu o simpla garnitura.

»Comanda Sos Tzatziki Pret :2.50 Ron
Cluj Napoca sosuri Sos de rosii

Sos de rosii

Rosii, ulei de masline si condimenete - sunt componentele de baza ale unui sos de rosii din meniul de restaurant si livrari la domiciliu Cluj de la Havana.

»Comanda Sos de rosii Pret :2.50 Ron
Restaurant Sos Ketchup pizza

Ketchup

Ketchup dulce sau ketchup picant - alegerea este a dumneavoastra. Pentru pizza ketchup-ul este gratis, comandati la domiciliu sau acasa pizza de la Havana si specificati ketchup-ul pe care il doriti: dulce sau picant.

»Comanda Ketchup Pret :0.00 Ron
Sos maioneza cu usturoi sosuri restaurant cluj

Maioneza cu usturoi

Maioneza cu usturoi un sos de la restaurant Havana ce se comanda de cateva ori pe zi, ceea ce demonstreaza ca este o maioneza mereu proaspata si de foarte buna calitate. Alegerea de a alatura unu sos de usturoi cu maioneza sau alte sosuri este doar a dumneavoastra.

»Comanda Maioneza cu usturoi Pret :2.50 Ron
 

© 2015 Comanda sosuri pentru mancare la domiciliu.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft