Vinuri

O gama variata de vinuri rosii si albe, seci , demiseci, dulci si spumante si sampanie pentru a le primi odata cu comanda la domiciliu pe care o faci la restaurant Havana

Vin Rosu Sec Domeniile Coroanei Segarcea Cabernet Sauvignon

Domeniul Coroanei Segarcea -CABERNET SAUVIGNON- Vin Rosu, Sec

Un vin integru, cu personalitate Cabernet Sauvignon este o mandrie a podgoriei din care face parte: Domeniul Coroanei Segarcea.  Havana are placerea de a oferi vinul Cabernet Sauvignon clujenilor, prin serviciul de livrari la domiciliu sau in restaurantul din centrul Clujului

»Comanda Domeniul Coroanei Segarcea -CABERNET SAUVIGNON- Vin Rosu, Sec Pret :52.00 Ron
Domeniul Coroanei Segarcea vin rosu Sec

Domeniul Coroanei Segarcea- MERLOT- Vin Rosu, Sec

Vinul Merlot este se numara printre vinurile faimoase ale Domeniului Coroanei Segarcea, prin urmare era imposibil sa nu se regaseasca in meniul de restaurant si livrari la domiciliu al restaurantului pizzerie Havana Cluj Napoca.

»Comanda Domeniul Coroanei Segarcea- MERLOT- Vin Rosu, Sec Pret :72.00 Ron
Vin Rose Domeniul Coroanei Segarcea vin sec

Domeniul Coroanei Segarcea -ROZE- Sec

Vinul Roze Domeniul Coroanei Segarcea poate fi numit un vin apetisant si proaspat. Acest vin isi face loc printre bucatele alese ale restaurantului Havana din Cluj, mai mult vinul Roze Segarcea se poate comanda online sau telefonic la domiciliu.

»Comanda Domeniul Coroanei Segarcea -ROZE- Sec Pret :52.00 Ron
Vin Alb sec Domeniul Coroanei Segarcea

Domeniul Coroanei Segarcea - FETEASCA ALBA- Sec

Vinurile marca Domeniul Coroanei Segarcea si-au castigat admiratia si devotamentul consumatorilor prin calitatile exceptionale ale vinurilor. In aceasata categorie intra si apreciatul vin alb Feteasca Alba, un vin pe care clujenii il pot savura de acasa prin serviciul de livrari la domiciliu al restaurantului Havana.

»Comanda Domeniul Coroanei Segarcea - FETEASCA ALBA- Sec Pret :52.00 Ron
Vin Alb Demisec Jidvei Sauvignon Blanc Nec Plus

Jidvei-SAUVIGNON BLANC PLUS- Vin Alb, DemiSec

Sauvignon Blanc Plus de Jidvei are toate calitatile pentru a staisface si cele mai exigente gusturi. Un vin superior,  excelent de baut alaturi de cei dragi la o poveste sau la o masa savuroasa marca Havana Cluj Napoca. 


»Comanda Jidvei-SAUVIGNON BLANC PLUS- Vin Alb, DemiSec Pret :47.00 Ron
Premiat Sauvignon Blanc Vin Alb demisec jidvei

Jidvei- PREMIAT SAUVIGNON BLANC- Vin Alb, DemiSec

Vinul Premiat Sauvignon Blanc se numara printre vinurile valoaroase ce se comanda la domiciliu in Cluj Napoca de la restaurantul Havana; Premiat Sauvignon Blanc Jidvei un vin deosebit de placut si apreciat.

»Comanda Jidvei- PREMIAT SAUVIGNON BLANC- Vin Alb, DemiSec Pret :42.00 Ron
Vin Alb Demidulce Muscat Ottonel Jidvei

Jidvei- MUSCAT OTTONEL- Vin alb, DemiDulce

Prospetimea cuceritoare a vinului Muscat Ottonel de Jidvei este cu siguranta pe placul multor consumatori. Incercati vinul Muscat Ottonel si veti fi placut impresionati, mai ales daca il asociati cu specialitatile culinare oferite de restaurantul Havana, inclusiv si la domicliu in Cluj Napoca.

»Comanda Jidvei- MUSCAT OTTONEL- Vin alb, DemiDulce Pret :35.00 Ron
Jidvei Gewurztraminer Vin Alb Sec

Jidvei- GEWURZTRAMINER - Vin Alb, DemiSec

 Gewurztraminer Jidvei poate fi numit un vin sofisticat si placut, un vin care se imprieteneste cu oricine de la prima inghititura. Prin livrari la domiciliu in Cluj vinul Gewurztraminer Jidvei se poate comanda acasa impreuna cu multe feluri de mancare gustoase.

»Comanda Jidvei- GEWURZTRAMINER - Vin Alb, DemiSec Pret :35.00 Ron
Dry Muscat Vin Alb Demisec de la Jidvei

Jidvei- DRY MUSCAT- Vin alb, DemiSec

Dry Muscat de la Jidvei sau mai bine "Fata in iarba" este unul dintre vinurile preferate ale clientilor restaurantului Havana. "Fata in iarba" este vinul potrivit la un pahar de vorba cu prieteni; in Cluj se poate comanda la domiciliu cu o pizza buna si alte preparate din meniul de restaurant si delivery.

»Comanda Jidvei- DRY MUSCAT- Vin alb, DemiSec Pret :35.00 Ron
Jidvei Riesling Vin Alb sec

Jidvei- RIESLING- Vin alb, Sec

Datorita finetii si a prospetimii ce se regasesc in vinul Riesling Jidvei, acesta apare pe lista vinurilor preferate a multor consumatori. In Cluj vinul Riesling Jidvei se poate comanda la domiciliu de la restaurantul Havana din centrul Clujului.

»Comanda Jidvei- RIESLING- Vin alb, Sec Pret :32.00 Ron
Vin Alb Licoros Lacrima lui ovidiu 12 ani

LACRIMA LUI OVIDIU (12 ani)- Vin Licoros, Alb, Dulce

Lacrima lui Ovidiu (12 ani) este unul dintre cele mai cunoscute vinuri romanesti, un vin dulce, corpolent care a impresionat multi iubitori de vin de-a lungul timpului. Lacrima lui Ovidiu intra in meniul de vinuri pentru livrari la domiciliu in Cluj prin restaurant Havana.

»Comanda LACRIMA LUI OVIDIU (12 ani)- Vin Licoros, Alb, Dulce Pret :89.00 Ron
Vin alb Licoros lacrima lui ovidiu 5 ani

LACRIMA LUI OVIDIU (5 ani)- Vin Licoros, Alb, Dulce

Lacrima lui Ovidiu (5 ani) este unul dintre cele mai cunoscute vinuri romanesti, un vin dulce, corpolent care a impresionat multi iubitori de vin de-a lungul timpului. Lacrima lui Ovidiu intra in meniul de vinuri pentru livrari la domiciliu in Cluj prin restaurant Havana.

»Comanda LACRIMA LUI OVIDIU (5 ani)- Vin Licoros, Alb, Dulce Pret :49.00 Ron
Rai de murfatlar vin alb dulce

RAI DE MURFATLAR- Vin Alb, Dulce

Cu gust dulce si inmiresmat vinul Rai de Murfatlar este un unul dintre vinurile cu care puteti termina o masa copioasa in restaurantul Havana din Cluj Napoca. Puteti avea restaurantul acasa, la fel si vinul Rai de Murfatlar, facand comanda de mancare si vinuri la domiciliu.

»Comanda RAI DE MURFATLAR- Vin Alb, Dulce Pret :32.00 Ron
Zestrea Vin alb demidulce Chardonnay Murfatlar

Zestrea-CHARDONNAY- Vin Alb, DemiDulce

Un vin alb, demidulce de la Zestrea Murfatlar precum Chardonnay este aliatul taifasurilor cu prietenii. Cu Havana totul este simplu si la indemana: prin comenzi online sau telefonice de mancare si pizza restaurantul Havana livreaza la domiciliu inclusiv vinuri.

»Comanda Zestrea-CHARDONNAY- Vin Alb, DemiDulce Pret :32.00 Ron
Sec de murfatlar Sauvignon Blanc vin alb sec

Sec de Murfatlar- SAUVIGNON BLANC

Sec de Murfatlar Sauvignon Blanc este un vin clasic alb, sec, un vin cu adevarat buna ce nu lipseste din meniul restaurantului Havana, in  plus este  oferit si celor care doresc sa il comande la domiciliu in Cluj.

»Comanda Sec de Murfatlar- SAUVIGNON BLANC Pret :32.00 Ron
Vin Alb Conu Alecu Muscat Ottonel

Conu'Alecu-MUSCAT OTTONEL- Vin Alb, DemiSec

Vinul Muscat Ottonel este cu siguranta un vin popular si pe placul multora, datorita gustului sau proaspat si bun. Pentru clujeni restaurantul Havana pune la dispozitie posibilitatea de a comanda online sau telefonic orice vin din meniul de restaurant, inclusiv Muscat Ottonel- Conu'Alecu- Murfatlar

»Comanda Conu'Alecu-MUSCAT OTTONEL- Vin Alb, DemiSec Pret :32.00 Ron
Conu Alecu VIn alb sauvignon blanc demisec

Conu'Alecu-SAUVIGNON BLANC- Vin Alb, DemiSec

Daca doriti un vin fin si proaspat propunerea, restaurantului Havana  este Sauvignon Blanc Conu'Alecu Murfatlar. Gasiti vinul Sauvignon Blanc atat in restaurant cat si in oferta Havana pentru comenzi online la domiciliu.

»Comanda Conu'Alecu-SAUVIGNON BLANC- Vin Alb, DemiSec Pret :32.00 Ron
Vin alb 3 Hectare - CHARDONNAY -Sec

3 Hectare-CHARDONNAY- Vin Alb, Sec

Un vin de calitate si foarte cunoscut de la Murfatlar- vinul Chardonnay este si pe placul clientilor restaurantului Havana din Cluj, pentru care s-a creat posibilitatea de a isi comanda vinul preferat la domiciliu.

»Comanda 3 Hectare-CHARDONNAY- Vin Alb, Sec Pret :49.90 Ron
Vin rai de murflatlar rosu dulce

RAI DE MURFATLAR- Vin Rosu, Dulce

Rai de Murfatlar este un vin delicios, un vin traditional pe placul multor clujeni, motiv pentru care Restaurantul Havana il ofera si cel care prefera sa bea un vin acasa cu cei dragi, prin serviciul de livrari la domiciliu mancare si vinuri.

»Comanda RAI DE MURFATLAR- Vin Rosu, Dulce Pret :32.00 Ron
VIn Rosu Merlot demisec Zestrea

Zestrea-MERLOT- Vin Rosu, DemiSec

Merlot de Murfatlar un vin foarte cunoscut printre vinurile romanesti cu traditie, este disponibil clujenilor care doresc sa il comande acasa online sau telefonic alaturi de preparate alese marca Restaurant Havana Cluj Napoca

»Comanda Zestrea-MERLOT- Vin Rosu, DemiSec Pret :75.00 Ron
Pinot Noir Zestrea Vin rosu murfatlar demidulce

Zestrea- PINOT NOIR - Vin Rosu, DemiDulce

Pinot Noir de la Zestrea Murfatlar este un vin catifelat si prietenos, care se regaseste in meniul restaurantului Havana si cel pentru livrari la domiciliu in Cluj Napoca.

»Comanda Zestrea- PINOT NOIR - Vin Rosu, DemiDulce Pret :32.00 Ron
Vin rosu sec de murfatlar Cabernet Sauvignon

Sec de Murfatlar- CABERNET SAUVIGNON

Un vin cu personalitate precum Cabernet Sauvignon -Sec de Murfatlar  il puteti savura in atmosfera romantica a restaurantului Havana din centrul Clujului, dar este disponibil si in meniul de livrari la domiciliu.

»Comanda Sec de Murfatlar- CABERNET SAUVIGNON Pret :75.00 Ron
Vin Rose Conu Alecu

Conu'Alecu-MERLOT- Vin Rose, DemiSec

Merlot Rose (Conu'Alecu) este un vin proaspat si apreciat de catre amatorii vinurilor romanesti rose. Clujenii au posibilitatea sa il comande acasa prin serviciul de livrari la domiciliu al restaurantului Havana din Cluj Napoca. Alaturi de mancare gustoasa si pizza buna va invitam si la un pahar de vin Merolt Rose.

»Comanda Conu'Alecu-MERLOT- Vin Rose, DemiSec Pret :32.00 Ron
Vin rosu Feteasca Neagra Murfatlar

3 Hectare-FETEASCA NEAGRA- Vin Rosu, Sec

Feteasca Neagra de la Murfatlar a fost mereu un vin apreciat de catre cunoscatori, un vin de calitate ce nu lipseste din meniul restaurantului Havana Cluj, dar din meniul pentru livrari la domiciliu.

»Comanda 3 Hectare-FETEASCA NEAGRA- Vin Rosu, Sec Pret :49.90 Ron
Vin spumant Moet Chandon Alb sec

MOET&CHANDON- Vin spumant, Alb, Sec

O sampanie de calitate incontestabila, cu traditie si foarte apreciata in lume- Moet Chandon- o puteti avea direct acasa, deoarece Havana Restaurant Cluj tine la timpul si gusturile alese ale clujenilor, dandu-le posibilitatea ca printr-un click sau un telefon sampania Moet & Chandon sa le fie livrata acasa.

»Comanda MOET&CHANDON- Vin spumant, Alb, Sec Pret :390.00 Ron
Prosecco vin alb spumant sec

PROSECCO- Vin Spumant, Alb, Sec

Vin spumant Prosecco, o adevarata placere de  a bea o sampanie fina si de calitate. Alaturi de specialitatile culinare oferite de restaurantul Havana, vinul spumant Prosecco se poate comanda si acasa in Cluj.

»Comanda PROSECCO- Vin Spumant, Alb, Sec Pret :99.00 Ron
Vin Spumant Alb Asti Martini

ASTI MARTINI- Vin Spumant, Alb, Dulce

Un vin spumant precum Asti Martini este alegerea cea mai potrivita pentru a va rasfata sau a va bucura impreuna cu cei dragi. Havana iti poate aduce acasa vinul Asti Martini prin intermediul serviciului de livrari la domiciliu in Cluj Napoca

»Comanda ASTI MARTINI- Vin Spumant, Alb, Dulce Pret :99.00 Ron
Milennium Rose vin spumant Demisec

MILLENNIUM -Vin Spumant, Rose, DemiSec

Fiecare zi trebuie sa fie speciala, iar Havana va poate transforma ziua intr-una cu totul deosebita, in acest sens a ales sa puna la dispozitie vinul spumant Millennium, celor care doresc sa comande vin la domiciliu alaturi de preparatele delicioase marca Havana.

»Comanda MILLENNIUM -Vin Spumant, Rose, DemiSec Pret :35.00 Ron
 

© 2015 Comanda la domiciliu Cluj vinuri rosii si albe vin sec sau demisec.

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft